Stefan Wikström

Organisationskonsult och ledarskapsrådgivare

3 995 kr ex moms eller 1 företagskredit för 60 minuter

 • Svenska

Stefan är en mycket erfaren och rutinerad bolagsgrundare och ledare med sina 20 års erfarenhet från att startat upp och drivit bolag i både Sverige och Norden. Hans specialitet är bolagsförändringar och att lyckas med turnarounds.

Expert och konsult inom

 • Bygga och växa bolag
 • Digitalisering
 • Ledarskap

Personlig ledarskapsrådgivning via videomöte

Wisory erbjuder individuellt anpassat ledarskapsstöd och affärsrådgivning. Boka Sveriges ledande rådgivare för ett 1:1 videomöte.

Stefans största bedrifter

 1. Medgrundare av Wise Group AB (publ) - byggt bolaget från 2 personer till ett idag börsnoterat bolag med 7 dotterbolag och över 800 anställda. En bedrift som gör mig stolt och glad!
 2. Stefans styrka är att på kort tid identifiera och bidra till action för att vända bolag, exempelvis genom affärsutveckling, kund-/affärsfokus och förvärv, till ekonomiskt framgångsrika bolag.
 3. Detta genom att skapa passionerade, engagerade team. Stefan brinner för möjligheten att hitta det som är unikt, hitta marknadsmixen och att skapa glöd i medarbetarna.

Stefans övertygelser

 1. Hur man är med sina medmänniskor är avgörande; det moraliska och etiska är avgörande.
 2. Det är inspirerande att få arbeta med entreprenörer; följa kampen och glädjen när någon vågar ta risker på nära håll.
 3. När man brinner för ledarskap är det fantastiskt att se vilka resultat som kan uppnås. Först när man skapat en framgångskultur kan man skapa något riktigt stort.

Ett urval av våra kunder

Ett urval av våra kunder

Om Stefan

Stefan är en mycket erfaren och rutinerad bolagsgrundare och ledare med sina 20 års erfarenhet från att startat upp och drivit bolag i både Sverige och Norden. Hans specialitet är bolagsförändringar och att lyckas med turnarounds.

Frågor kring hur man tar sig an den typen av process och hur fort man kan förvänta sig ta sig igenom den och med vilka nödvändiga verktyg är ett mycket välbekant område för Stefan.

Därmed är han också otroligt kunnig inom området förändringsledarskap med sin övertygelse att lyckade förvärv kräver en väl förankrad plan och engagemang bland medarbetarna för att lyckas. Det är affärskritiskt och enorma resurser kan därmed sparas. 

Just uppköp och förvärv av bolag, utveckling och förändring av varumärken inom sitt specifika område har skapat en stor kunskapsbas vad gäller hur man skapar engagemang och trygghet i den typen av förändringar. 

I sitt nuvarande bolag &Partners arbetar Stefan med fokus på förändringsledning bl a inom digitalisering och konsekvenstänk kring affärer och produktutveckling samt abonnemangsaffärer inom digitalisering. 

Stefan anser att alla ledare skulle må bra av, och bli bättre av, att ha mindfulness-aktiviteter. Själv tilltalas han av form och design, konst och att spela elgitarr säger Stefan som också aspirerar på 180 kg i marklyft.

Expertis

 • Bygga och växa bolag
 • Digitalisering
 • Ledarskap

Karriärhöjdpunkter

 • & PARTNERS NORDIC ABSenior Consultant and co-founder, 2019 -
 • BRILLIANT FUTURE ABCEO, 2016 - 2018
 • EDGE HRCEO, 2009 - 2017

Följ Stefan