Om Wisory

Wisory gör det möjligt för ledare att digitalt matcha och ansluta online med experter och rådgivare över hela världen. Det kan liknas vid ett decentraliserat globalt nätverk – Connecting Worldwide Knowledge.

Genom att erbjuda snabbare och enklare tillgång till expertis hjälper vi ledare och deras organisationer att prestera bättre och åstadkomma mer. För när chefen ges frihet att själv styra sin ledarutveckling, så ökar relevansen och lusten att lära, samtidigt som administrationen minskar.

Så här funkar det

Som kund får du personlig ledarutveckling och affärsrådgivning genom digitala 1:1 sessioner som skräddarsys efter dina behov. Det kan handla om allt från att lösa omedelbara problem tillsammans med en expert i ett videomöte, till att utvecklas som ledare över tid med hjälp av ett flertal digitala sessioner. 

Det enda du behöver göra är att beskriva dina behov så matchar vi dig mot en av våra kvalificerade rådgivares profiler och bokar in er på  en personligt anpassad digital 1:1.

Om du upplever vår ledarutvecklingsplattform som värdefull kan du enkelt utöka tjänsten genom att välja ett paket med flera sessioner eller en prenumeration för dig, ditt team eller hela din organisation – vilket skapar ett näst intill självgående ledarutvecklingsprogram med minimal administration till en lägre kostnad.

På detta sätt hjälper vi våra kunder att omvärdera sina traditionella ”ledarskapsutvecklingsinitiativ” för att dramatiskt förbättra organisationens prestation och resultat. Och inte minst, för att förbereda dem för framtidens utmaningar.

Vår vision

Connecting worldwide knowledge

Vad vi erbjuder

Snabb och enkel tillgång till expertis

Vad det leder till

Signifikant förbättring av ledares och deras organisationers prestation och resultat

Hur vi gör det

Personligt anpassad ledarutveckling och affärsrådgivning genom digitala 1:1 som skräddarsys efter ledarens behov

Vad vi vill förmedla

Omvärdera dina traditionella ”ledarskapsutvecklingsinitiativ” för att kraftigt förbättra organisationens prestation och resultat

Vad vi är

Ett decentraliserat globalt nätverk som tillåter ledare att digitalt matcha & koppla upp sig mot rådgivare och deras expertis

Boka tid för demo eller möte

Boka en tid som passar dig för ett digitalt möte med oss. Vi demar gärna vår plattform. 

Kontakta mig!

Lämna dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

*” anger obligatoriska fält