Jenny Lundström

Passionerad, affärsinriktad ledarskapsrådgivare med fokus på självledarskap och emotionell intelligens (EQ)

3 995 kr ex moms eller 1 företagskredit för 60 minuter

 • Svenska

När du behöver en certifierad coach, inom ledarskap och Emotionell Intelligens (EQ), eller en rådgivare som har stor erfarenhet av näringslivet och som lärt sig mycket om livet är Jenny rätt person för dig. Efter att ha arbetat som VD, försäljningschef, affärsområdeschef och verksamhetsutvecklare har hon stor erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling, vilket gör att hon snabbt kan sätta sig in i din situation och skapa resultat tillsammans med dig. Hon är övertygad om att när du växer som ledare, växer även företaget. Utöver detta arbetar hon även med ledarskapsutveckling och arbetar även som rådgivare till företag och entreprenörer.

Expert och konsult inom

 • Ledarskapsutveckling
 • Affärsutveckling
 • Försäljning

Personlig ledarskapsrådgivning via videomöte

Wisory erbjuder individuellt anpassat ledarskapsstöd och affärsrådgivning. Boka Sveriges ledande rådgivare för ett 1:1 videomöte.

Jennys största bedrifter

 1. De nya roller Jenny har tagit sig an under sin karriär har varit i nya branscher, vilket har krävt stor anpassningsförmåga och gett kunskap och erfarenhet inom många olika områden.
 2. Jenny har en enorm drivkraft som smittar av sig och hon har alltid levererat över sina mål. Jenny har dessutom arbetat mycket med sin personliga utveckling och gått igenom många tuffa utmaningar och sjukdomar i livet som har gjort henne starkare, modigare och mer levnadsglad, vilket gör henne till en ännu bättre och förstående rådgivare. Hennes filosofi är att alla motgångar gör en starkare!
 3. För fem år sedan förverkligade Jenny och hennes familj sin dröm att flytta utomlands. De vågade ta steget att lämna sitt hem i Vaxholm för att flytta söderut till Mallorca och enligt Jenny är det det bästa de gjort. Man har ett liv och det gäller att leva det fullt ut!

Jennys övertygelser

 1. Engagerade medarbetare är den mest värdefulla tillgång ett företag kan ha. Kärnan i ett starkt ledarskap är att leda med både hjärta och hjärna. Vi behöver se och förstå hela människan om vi ska lyckas skapa välmående arbetsplatser med äkta engagemang, motivation och initiativförmåga. Alla behöver får vara delaktiga, ta ansvar och bli bekräftade. Att vara en bra ledare kräver också ett stort mod. Att vara modig innebär att man är tydlig i sin kommunikation, vågar fatta beslut, ta jobbiga samtal men också att man vågar visa sig sårbar. Uppföljning och återkoppling är också viktiga delar i ett bra ledarskap.
 2. Framtidens ledare behöver utveckla sin emotionella intelligens för att utvecklas både som människa och ledare. Forskning visar att de mest framgångsrika ledarna har ett högt EQ. Forskare har kunnat påvisa att uppskattningsvis 25% av affärsresultatet direkt kan hänvisas till det emotionella klimatet i företaget. Emotionell intelligens är därför en mycket viktig del i ledarskapet men också vad gäller personliga relationer.
 3. Rollen som ledare har förändrats och idag efterfrågas ett coachande ledarskap, där du som ledare hjälper dina medarbetare att utvecklas och leda sig själva, istället för att själv ge dem svaren. Coachande ledarskap handlar om att se och lyfta medarbetarens möjligheter och potential. Det handlar också om att få fram drivkraften och det bästa hos sina medarbetare. När vi människor blir sedda, får ta ansvar och använda hela vår kapacitet växer vi och presterar bättre.

Ett urval av våra kunder

Ett urval av våra kunder

Om Jenny

När du behöver en certifierad coach, inom ledarskap och Emotionell Intelligens (EQ), eller en rådgivare som har stor erfarenhet av näringslivet och som lärt sig mycket om livet är Jenny rätt person för dig. Efter att ha arbetat som VD, försäljningschef, affärsområdeschef och verksamhetsutvecklare har hon stor erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling, vilket gör att hon snabbt kan sätta sig in i din situation och skapa resultat tillsammans med dig. Hon är övertygad om att när du växer som ledare, växer även företaget.

Hon är van att arbeta i tillväxtbolag och har förmågan att skapa lönsamma affärsupplägg och hantera snabba förändringar. Jenny är Advanced Certified Coach samt Diplomerad Ledarskapscoach enligt International Coaching Federation (ICF). I januari certifierades Jenny även i Emotionell Intelligens EQ-i2.0.

Jennys passion är att se människor och företag växa och nå sina mål. Hon har en förmåga att på kort tid skapa tillit och få förtroende av dem hon coachar. Hon är verkligen genuint intresserad och närvarande i varje samtal och brinner för att se andra lyckas och göra nya insikter som förändrar hela deras liv.

Idag coachar Jenny VD:ar, HR-,försäljnings- och kommunikationschefer samt ledningsgrupper inom privata såväl som offentliga sektorn. Utöver detta arbetar hon även som rådgivare till företag och entreprenörer.

Att vara ledare och kanske högst ansvarig är i många lägen väldigt ensamt. Organisationen och omvärlden förväntar sig att du har svaren och är uppdaterad inom alla områden. Det är många intressenter, internt såväl som externt, som bevakar det arbete du gör. Som ledare har du också stor påverkan på din organisation och dina medarbetares prestationer.

Du måste kunna leda gruppen till resultat trots ändrade förutsättningar. Du ansvarar inte bara för dina medarbetares utveckling utan även för din egen utveckling som ledare. Att ha en extern coach som stöd har visat sig vara en framgångsfaktor för många ledare och gör att sannolikheten ökar markant för att faktiskt nå dina mål och snabbare nå de resultat du önskar. Jenny vill nu dela med sig av sin erfarenhet och kunskap till andra ledare.

Jenny hjälper även ledare att utveckla sin emotionella intelligens som handlar om förmågan att uppfatta, förstå och hantera sina egna och andras känslor och tankar. Emotionell intelligens används bl. a. inom ledarskap, teamutveckling, organisationsutveckling, försäljning och förhandling. Det bidrar dessutom till affärsnytta genom att verksamheten får stärkta kundrelationer, färre konflikter, nöjdare och effektivare medarbetare, effektivare ledarskap – och inte minst; ökad försäljning och bättre lönsamhet.

Jenny hjälper dig att utveckla ditt ledarskap genom att utmana dig kring dina mentala begränsningar eller valda sanningar för att du ska kunna tänka i nya banor och på så sätt nå dina mål.

Expertis

 • Affärsutveckling
 • Emotionell Intelligens (EQ)
 • Försäljning
 • Inre hinder och rädslor
 • Personlig utveckling
 • Problemlösning
 • Självledarskap

Media

Artiklar

Följ Jenny