Charlotte Mattfolk

Framtidsexpert och strategisk rådgivare

3 995 kr ex moms eller 1 företagskredit för 60 minuter

 • Svenska
 • ·
 • Engelska

Visionär och utmanande men också inlyssnande och coachande. Charlotte är strategikonsulten och framtidsexperten för dig som vill skapa något nytt istället för att stå kvar på samma plats. Hennes starkaste sida är att snabbt förstå nuläget och testa olika alternativa vägar framåt, att lyfta på varje sten och definiera både den långsiktiga framtidsvisionen och de praktiska stegen som krävs för att nå den.

Expert och konsult inom

 • Inspirerar till att förstå och forma framtiden
 • Strategi, innovation och transformation
 • AI & digitalisering för en hållbar värld

Personlig ledarskapsrådgivning via videomöte

Wisory erbjuder individuellt anpassat ledarskapsstöd och affärsrådgivning. Boka Sveriges ledande rådgivare för ett 1:1 videomöte.

Charlottes största bedrifter

 1. En rad ledande roller i både små och stora företag med första VD-posten redan som 30-åring, två omfattande turn arounds samt stora finansiella och kulturella utmaningar.
 2. Mer än 800 framtidsstudier utförda de senaste 20 åren samt internationell expertis kring framtid och världsfrågor som lett till en mängd uppdrag som talare, föreläsare, expert i poddar och TV-studio, samt värd för amerikanska TV-serien ”4 Days to Save the World”.
 3. Strategisk rådgivare åt såväl globala bolag som mindre startups och styrelsemedlem i möbel- och inredningshandeln, konsultbranschen, hudvårdsbranschen samt finansbranschen.

Charlottes övertygelser

 1. Viktigt att vara visionär och tänka på vilken framtid man vill ha för att vet åt vilket håll man ska jobba.
 2. Våga utmana dig själv, bryta mönster, tänka i nya banor, ifrågasätta sanningar, se blind spots och konkret prova nya angreppssätt för att skapa framtidssäkrade hållbara företag.
 3. Varje situation är unik, våga tänka nytt och göra helt annorlunda i stället för att kopiera hur andra har gjort.

Ett urval av våra kunder

Ett urval av våra kunder

Om Charlotte

Visionär och utmanande men också inlyssnande och coachande. Charlotte är strategikonsulten och framtidsexperten för dig som vill skapa något nytt i stället för att stå kvar på samma plats. Hennes starkaste sida är att snabbt förstå nuläget och testa olika alternativa vägar framåt, att lyfta på varje sten och definiera både den långsiktiga framtidsvisionen och de praktiska stegen som krävs för att nå den.

Hennes erfarenhet av entreprenörskap och ledarskap i allt från startups till globala företag, kombinerat med de fler än 800 framtidsstudier hon utfört, har utrustat Charlotte med en förmåga att ställa rätt frågor och gå till botten med vad svaren betyder. Med en stor ödmjukhet kring att varje situation är unik och kräver sin egen lösning, är hon aldrig rätt för att bryta mönster och tänka nytt, samt utmana folk i sin omgivning att göra detsamma.

Som ledare är Charlotte inspirerande och inger förtroende tack vare sin förmåga att analysera situationen och se in i framtiden. I hennes arbete som strategisk rådgivare och styrelsemedlem bidrar hon med att tänka innovativt och lösningsorienterat, men hon har också en gedigen erfarenhet av att skapa förutsättningar för större transformationer och förändringsarbete.

Charlotte har bott i flera delar av världen – Brasilien, Kenya, Nya Zeeland, Frankrike – och var under sin uppväxt engagerad i fredsorganisationer och internationella utbyten. Hon brinner för att skapa en bättre framtid och anger som sin viktigaste värdering att vi alla är här på samma resa, men med olika förutsättningar. När vi lyckas kombinera det vi starkast brinner för med det vi spenderar största delen av vår tid på, hittar vi enligt Charlotte vårt ”reason-to-be”, varpå en mängd dörrar vi tidigare inte sett öppnas.

Expertis

 • AI
 • Förändringsarbete
 • Från vision till praktisk roadmap
 • Handlingskraft
 • Innovation
 • Inspirera till handling
 • Skapa nya system och incitament
 • Strategi och organisation
 • Transformation

Följ Charlotte