Brian van den Brink

Health Performance Advisor

3 995 kr ex moms eller 1 företagskredit för 60 minuter

 • Svenska
 • ·
 • Engelska

Är en framgångsrik entreprenör och hälsocoach som hjälpt många att komma i form för livet. Han är hälsocoachen som genom sitt schyssta bemötande, sin omfattande erfarenhet och sina ärliga svar får till bestående hälsoförbättringar hos sina kunder.

Expert och konsult inom

 • Hållbar livsstil
 • Kost
 • Träning

Personlig ledarskapsrådgivning via videomöte

Wisory erbjuder individuellt anpassat ledarskapsstöd och affärsrådgivning. Boka Sveriges ledande rådgivare för ett 1:1 videomöte.

Brians största bedrifter

 1. Brian har lyckats göra sin passion och intresse till sin karriär. Hans engagemang har gjort att han alltid har tagit sig tillbaka till branschen. Han har bestämt sig för att det är det här han vill göra. Att långsiktigt jobba med att få andra att må bättre ger honom så mycket mer än pengar och karriär.

  Brian har kunder som gått från allvarliga hälsoproblem till att nu vara så intresserade av kost och träning att de själva håller i träningspass och utbildat sig vidare inom området. Hälsan har blivit ett stort intresse.
 2. Han insåg tidigt att kunskap är viktigt, lika viktigt som commitment. På samma sätt som att du går kurser och utbildningar inom olika ämnen behöver du även utbilda dig inom hälsa.

  Kunskap gör exempelvis att du kan göra smartare val i din vardag. Det får även perspektiv på saker som vilka normer vi har i vårt samhälle kring hälsa, varför vi exempelvis äter som vi gör och hur vi kan bryta dessa normer och välja en annan väg. Att äta bra kan kräva att vi har olika strategier för olika tillfällen.
 3. En annan effekt som Brian ser hos sina kunder är att när de börjar göra hälsoförändringar även kommer igång med andra förändringar i sina liv. Med ny energi tar de tag i och förverkligar drömmar.

Brians övertygelser

 1. Du behöver vara fit för livet. Är du inte i form så kan du inte göra det du vill göra. Det är sorgligt att se personer som skulle kunna göra hälsoförbättringar men istället väljer att leva ett mer begränsat liv.
 2. Det är de små förändringarna som ger stora resultat över tid. Att succesivt börja införa förändringar är den hållbara metoden. Inga dramatiska stora förändringar. Det kan handla om så enkla saker som att börja med att förändra lunchen.
 3. Vikten av commitment. Att hitta rätt drivkrafter för förändringen är superviktigt, att ha ett äkta engagemang. När du vill något men inte är beredd på att ändra några vanor så kommer du inte lyckas.

Ett urval av våra kunder

Ett urval av våra kunder

Om Brian

Är en framgångsrik entreprenör och hälsocoach som hjälpt många att komma i form för livet. Han är hälsocoachen som genom sitt schyssta bemötande, sin omfattande erfarenhet och sina ärliga svar får till bestående hälsoförbättringar hos sina kunder.

Hans ursprung från en uppväxt i en mångkulturell familj, där ramar och regler var viktiga, men även det medmänskliga perspektivet har haft stort inflytande på honom.

Det är Brian du ska prata med när du vet att du borde göra något åt din hälsa, men kanske inte hittat rätt i det omfattande utbud av kost- och träningsråd som vi möts av varje dag. Brian hjälper dig plocka fram det som passar den livsstil du vill ha, utifrån den energi du behöver.

En av Brians stora styrkor är att han har ett naturligt intresse för människor och vet hur viktigt det är att lyssna på andra. Han är allmänbildad och gillar ämnen som musik, näringsliv, politik och vetenskap. Det gör honom social och bidrar till att han lyckas locka fram rätt drivkrafter hos andra. Åren som småbarnsförälder och hans intresse för att resa och möta andra kulturer är andra stora inspirationskällor.

Ett möte med Brian kan bli det där avgörande steget för hur du kan må framöver.

Expertis

 • Hållbar livsstil
 • Kost
 • Träning

Media

Podcasts

Artiklar

Följ Brian