Beata Wickbom

Digital Expert och Entreprenör

3 995 kr ex moms eller 1 företagskredit för 60 minuter

 • Svenska
 • ·
 • Engelska

Beata är internetpionjären som idag är ledande på digitala möten och en sann entreprenör. Hon är kommunikationsexpert och ofta anlitad digital strateg.  

Expert och konsult inom

 • Digitala affärsmodeller
 • Digitala möten
 • Digitalt arbetssätt

Personlig ledarskapsrådgivning via videomöte

Wisory erbjuder individuellt anpassat ledarskapsstöd och affärsrådgivning. Boka Sveriges ledande rådgivare för ett 1:1 videomöte.

Beatas största bedrifter

 1. Ställde snabbt om i pandemin till 100 % digitalt arbetssätt och myntade begreppet: Ställ inte in – ställ om. 
 2. Lett möten i över 10 år som professionell moderator, alltifrån workshops och studiomöten till stora galor och partiledardebatt. 
 3. Bjuder på massor av kunskap på LinkedIn.

Beatas övertygelser

 1. Det bästa sättet att förutsäga framtiden är att skapa den.
 2. Sträva efter att digitala möten ska bli bättre än de fysiska.
 3. Att få andra att växa är fantastiskt.

Ett urval av våra kunder

Ett urval av våra kunder

Om Beata

Beata är internetpionjären som idag är ledande på digitala möten och en sann entreprenör. Hon är kommunikationsexpert och ofta anlitad digital strateg.  

Hon har modererat tusentals möten. Den senaste tiden har allt flyttats online och så även hennes verksamhet där hon hjälper andra som vill ta sina onlinemöten till en ny nivå. Hon är också den som kan se till att företag snabbar på sin digitalisering över lag. Vad krävs för att flytta en traditionell verksamhet in i den digitala världen?

Vad behöver företag göra för att ställa om och möta nya behov hos kunder. Hur skapas ett ‘tech mind set?’ Hon är också en dedikerad entreprenör och bland annat engagerad i techbolaget SP_CE som har globala ambitioner. 

Beata är en grym kommunikatör och proffs när det gäller mediarelationer, olika typer av möten och events, hur du kommer till din rätt framför kameran, internkommunikation, affärsmässighet och ledarskap.

Hon gillar förändringsarbete och att hitta ett anpassat upplägg för varje organisation. Strategiskt handlar det idag mycket om att kunna väcka engagemang och hur bygga företagskultur. 

Beata har studerat historia och litteratur på college i USA och Innovation och internationell business på Handels. 1995 började hon på internetföretaget Spray. Det var då internet blev mer än en fluga, och hon var med i frontlinjen och blev kallad för internetdrottning. Här vaknade hennes teknikintresse på allvar och det blev grunden till att hon än idag gärna ger råd inom digital kommunikation och tjänsteutveckling.

Hon var också en av grundarna av SIME, som numera är norra Europas ledande event för digitala möjligheter. Hon har varit lärare på Hyper Island och driver idag företaget HejDigitalt. 

Alla hennes modereringsuppdrag har gjort att hon byggt upp en häftig allmänbildning som gör henne snabb att uppfatta situationer och trygg i sig själv. Hon är inte rädd för utmaningar och älskar att hamna i nya ovana situationer.

Det har även gjort att hon byggt upp ett enormt nätverk med bra kontakter för olika samarbeten. Hon gillar att hänga med och uppdaterar sin kunskap dagligen. 

Som rådgivare har hon ett coachande förhållningssätt och är bra på att läsa av andras rädslor och funderingar. Hon skapar en trygg miljö där alla typer av frågor är välkomna.

Hon är idérik och drivs av frihet och nyfikenhet vilket gör att hon ofta kommer fram till okonventionella lösningar. Hon drivs att kunna omsätta nya idéer i praktisk handling. 

Hon är en äventyrare av rang och privat märks det genom att hon alltid har något projekt i form av nästa berg som ska bestigas eller något nytt hon vill lära sig. Hon bara älskar poddar och ser det som det ultimata sättet att lära nytt. 

Expertis

 • Digitala affärsmodeller
 • Digitala möten
 • Digitalt arbetssätt
 • Entreprenörsbolag
 • Innovationsprocesser
 • Internkommunikation
 • Moderator
 • Personal branding

Video

Media

Podcasts

Artiklar

Följ Beata