Arash Gilan

Arash är den framgångsrika företagaren som har full koll på allt inom ledarskap, marknadsföring och tech-världen i stort

3 995 kr ex moms eller 1 företagskredit för 60 minuter

 • Svenska
 • ·
 • Engelska

Arash är det perfekta bollplanket när du kanske känner dig kluven inför hur digitaliseringen kommer att påverka dig och din organisation, din marknadsföring, varumärkesbyggnad och dina affärskritiska beslut. Han ger råd på det teoretiska planet, men även i form av konkreta tips på hur du får saker att hända och intar ledarskap i dessa frågor. Den digitala utvecklingen är bara i sin ringa begynnelse och det är därför av yttersta vikt att nu skapa en riktning för framtiden.

Expert och konsult inom

 • Digitalisering – med människan i fokus
 • Ledarskap som inspirerar
 • Marknadsföring och affärstänk

Personlig ledarskapsrådgivning via videomöte

Wisory erbjuder individuellt anpassat ledarskapsstöd och affärsrådgivning. Boka Sveriges ledande rådgivare för ett 1:1 videomöte.

Arashs största bedrifter

 1. En av grundarna till marknadsföringsbyrån Viva Media.
 2. Böckerna – Get digital or die trying, Apparnas planet och En djävel på e-handel.
 3. VD-Podden med tusentals lyssnare

Arashs övertygelser

 1. Människan kan inte digitaliseras.
 2. Oavsett vem vi möter har alla ett universum inom sig – de allra flesta underskattar sin potential. 
 3. En enorm insikt handlar om att förstå vad som är konstanten och vad som är variabeln i livet.

Ett urval av våra kunder

Ett urval av våra kunder

Om Arash

Arash är den framgångsrika företagaren som kopplar det digitala till marknadsföring och ledarskap i allt han gör. Det som idag är marknadsföringsbyrån Viva Media var Arash med och grundade, vilken han idag även är vd för. VD-podden är ett initiativ som Arash leder där han samtalar med andra ledare och experter på ämnet om hur man bygger ett fantastiskt bolag. I podden har han alltid med det mänskliga perspektivet samtidigt som affären och ledarskap är viktiga inslag.

Han är en riktig digitaliseringsnörd och är, förutom rådgivare och föreläsare i ämnet, även krönikör, och författare till tre böcker. Drivkraften hos Arash är att hela tiden lära sig mer och att få andra att växa. Han delar generöst med sig av det han lär sig och har en grym förmåga i att plocka fram det bästa i sina medarbetare. Ett ledarskap han kallar människocentrerat ledarskap. Det bygger på ödmjukhet och en känsla för att skapa rätt förutsättningar för medarbetare och kunder. Han har skapat sin verklighet mycket tack vare sin ödmjukhet, nyfikenhet och sitt mod. Han har genom sin karriär struntat i andras ifrågasättande och vågat göra det han själv trott på. Han betonar ofta att i vår tid är självkänsla underskattat och självförtroende överskattat.

Arash är det perfekta bollplanket när du kanske känner dig kluven inför hur digitaliseringen kommer att påverka dig och din organisation, din marknadsföring, varumärkesbyggnad och dina affärskritiska beslut. Han ger råd på det teoretiska planet, men även i form av konkreta tips på hur du får saker att hända och intar ledarskap i dessa frågor. Den digitala utvecklingen är bara i sin ringa begynnelse och det är därför av yttersta vikt att nu skapa en riktning för framtiden.

Han har en unik ställning i att både vara filosofisk och driva en operativ verksamhet med över 80 anställda. När du lyssnar på honom är allt knutet till verklighet och du möts av väldigt få ”tankemodeller”. Han gillar att hänga med i samhällsdebatten och omvärldsfrågor.

Han går gärna in i svårbegripliga fenomen som Bitcoin eller Metaverse och är inte rädd för att ta ställning. Han är en tänkare av rang och har alltid haft ett filosofiskt och psykologiskt intresse. Arash vill på allvar veta hur allt hänger ihop och varför vi människor agerar som vi gör i olika situationer. Sina tankar får han ut i sitt skrivande som krönikör hos Breakit men framförallt i sina böcker.

Hans böcker har nämligen blivit riktiga storsäljare och när den första kom ut 2016 rörde han upp många känslor och blev en föregångare när han satte ord på saker som idag kan tyckas självklara: ”Allt som kan digitaliseras kommer digitaliseras”. Rubriken på boken var i sig utmanande ”Get digital or die trying”. Boken är nu även utgiven på engelska och ska lanseras i Kina.

Arash är även passionerad över varumärken och marknadsföring då kommunikation är nyckeln till det mesta i livet. Han är en skicklig kommunikatör och har förmågan att förenkla och hitta smarta koncept. Han är mån om att ge sina kunder valuta för sina pengar och noga med vilka uppdrag han tar. En grundförutsättning är att de harmoniserar med hans etiska värderingar.

Arash kom till Sverige som barn som politisk flykting från Iran. Han växte upp i Dalarna och är sedan många år bosatt i Uppsala. Han har jobbat sig fram i livet men även studerat filosofi på Uppsala universitet. Han har bott mycket utomlands och ägnat sig åt en hel del volontärarbete. 2014 sedan var han med och grundade Viva Media som idag är en av nordens främsta byråer inom marknadsföring. 2022 fick Arash även det prestigefyllda priset “Årets inspirerande ledarskap” av mätinstitutet Great Place to Work.

Expertis

 • Affärsmässigt
 • Digitalisering – filosofiskt
 • Förändringsarbete – turn arounds
 • Företagsfusion och konsolidering
 • Innovation
 • Marknadsföring
 • Organisatoriskt

Video

Media

Böcker

Podcasts

Artiklar

Följ Arash